KONYA / ÇUMRA - Sıhhiye Abdullah Akbaş İlkokulu

Kas

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLERİMİZ ve ÖĞRENCİLERİMİZDEN SONBAHAR KÖŞESİ.

Kas

Okulumuz özel eğitim sınıfları öğrencileri ve öğretmenleri birlikte 100.yıl etkinlikleri kapsamında CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI yaptıkları pano ile kutlaladılar.

Özel Eğitim Öğretmenlerimiz ile özel öğrencilerimizin birlikte hazırlamış oldukları pano herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1-A CODEWEEK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

4-A SINIFI CODEWEEK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

3-A SINIFI CODEWEEK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

3-B SINIFI CODEWEEK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2-B SINIFI CODEWEEK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2-A SINIFI CODEWEEK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ekm

OKULUMUZ CODEWEEK HAFTASI KAPSAMINDA CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI KODLAMA ETKİNLİĞİ YAPARAK DEĞERLENDİRDİ.

Ekm

Her yıl Ekim ayının 4. günü hayvanları koruma günü etkinlikleri ile kutlanır. Bu tarihte rayda ve televizyonlarda, okullarda, çeşitli kurumlarda hayvanların faydaları ve onların nasıl korunacağı ile ilgili konuşmalar yapılır.

Okulumuz öğretmenleri bugünde kuşlar için ağaçlara yemlik yapıp kuşların faydalanması için ağaçlara asmışlardır. Öğrencilerin farkındalık kazandırmak için anlamlı olan bu etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlandı. Ama bu kutlamada protokol, şiir, yazı yokk. Öğrencilerimiz başrolde. Onlar kendilerine ait olan haftayı palyanço ile dans ederek ve sınıf içinde oyunlar oynayarak kutladılar.

Öğrencilerimizin doyasıya eğlendiği ve yarıştığı keyifli anlar yaşadığı etkinliklerimizde öğretmenlerimiz de rehberlik yaptılar. Anasınıfı öğretmenimiz Elif YENGİNAR palyanço kıyafeti giyerek çocuklara sürpriz yaptı.

Anasınıfı öğrencilerimiz sandalye kapmaca, 1.sınıf ve 2.sınıf  öğrencilerimiz sörvayvır kulvarı, 3.sınıf öğrencilerimiz yumurta taşıma ve 4.sınıf öğrencilerimiz bardakla su taşıma yarışmalarında boy gösterdiler.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.